Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

 

Cala Galdana

Cala Galdana er en populær ferieby på sydkysten af Menorca, cirka 40 minutters kørsel fra lufthavnen.

Byen, stranden og landskabet er noget af det flotteste Menorca har at byde på. Cala Galdana er en ægte ferieby, og har alle de restauranter og butikker, som familien har brug for på ferien.

Tæt på stranden ligger lejlighedshotellet Floramar Aparthotel, som har en fantastisk udsigt over byen og ikke mindst stranden, se billedet til højre. Floramar tilbydes af Bravo Tours, der flyver direkte til Menorca.

Stranden i Cala Galdana
Cala Galdana har en langstrakt strand med det fineste hvide sand. Vandet er krystalklart med flotte turkise nuancer.

Stranden ligger godt beskyttet inde i en næsten hesteskoformet bugt. Vandet er derfor normalt roligt, og samtidigt lavt, så stranden i Cala Galdana er særdeles børnevenlig.

Der udlejes naturligvis solsenge og parasoller på stranden. Der er også mulighed for forskellige typer vandsport, herunder havkajak og snorkling ved klippeformationerne.

Restauranter og natteliv
Udvalget af restauranter og caféer spænder lige fra pizzarier til restauranter med egnsretter, hvoraf især retter med fisk og skalddyr kan anbefales.

Mange af restauranterne ligger ved den lille flod, som løber ud i havet. Der er også enkelte restauranter tæt ved stranden. Restauranten El Mirador fremhæves ofte som en af de bedste.

Nattelivet er fortrinsvis stille, men der ligger nogle få barer, hvor man kan nyde en øl eller drink.

Seværdigheder og aktiviteter
Det bjergrige landskab omkring Cala Galdana indbyder til vandring, f.eks. langs stien Camí de Cavalls. Det er også muligt at leje mountain bikes.

Det er bl.a. muligt at vandre eller cykle til de idylliske strande Mitjana, Turqueta, Macarella og Trébaluger.

Til børnene er der et område med nogle sjove vandrutsjebaner i Cala Galdana og familien kan også udfordre hinanden på minigolf banen. 

I den nærliggende by Ferreries produceres de verdenskendte sko Pretty Ballerinas fra den spanske skoproducent Jamie Mascaro. Det er muligt at købe skoene til fordelagtige priser.
  

  Cala Galdana

Cala Galdana kort

Cala Galdana Menorca

Cala Galdana strand

 
 
 

 
 

Cala Galdana kort

 
   
 

Privacy policy