Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

 
Menorcas strande    

Naturstrande på Menorca
Menorca har et utal af små og store naturstrande. Nogle er lette at komme til med bil, mens andre kun kan nås via lange vandreture eller båd.

Belønningen er ofte stor. Helt uforstyrrede strande, hvor gæsterne kan være for dem selv, nogle gange endda helt for dem selv.

Strandene ligger spredt rundt på Menorca, og her på siden er der blot nogle eksempler på nogle af øens populære naturstrande.

Som det ofte er tilfældet med afsidesliggende naturstrande, bliver flere af dem også benyttet af naturister. Der er dog plads til alle, og naturisme er ikke et krav på nogle af disse strande.

De fleste af strandene er helt uden faciliteter, så husk at medbringe rigeligt med vand.

  Cala Macarella

Cala Macarella
Cala Macarella og den lidt mindre søsterstrand Cala Macarelleta er muligvis de mest populære naturstrande på Menorca. Fint lyst sand, det flotteste turkise vand og imponerende omgivelser. Her er der alle faciliteter, til gengæld er der også mange gæster i højsæsonen.


Cala Turqueta

Cala Turqueta
Cala Turqueta ligger på sydkysten af Menorca midt mellem feriebyerne Cala'n Bosch og Cala Galdana. En dejlig lille sandstrand, der ligger godt beskyttet dybt inde i bugt. Der er toiletter og livredder.

  Cala Tirant

Cala Tirant
Stranden Cala Tirant ligger lige mellem den lille by af samme navn og feriebyen Playa de Fornells. Selve stranden er en dejlig naturstrand, også selvom den ligger ret tæt på en ferieby.


Cala Mitjana og Cala Mitjaneta

Cala Mitjana og Cala Mitjaneta
De to strande Cala Mitjana og  Cala Mitjaneta ligger på sydkysten, ca. en kilometer fra feriebyen Cala Galdana. Den klart største af de to strande, Cala Mitjana, ses i baggrunden.

  Cala Pilar

Cala Pilar
Den smukke strand Cala Pilar ligger på nordkysten af Menorca, langt fra feriebyer og turisme. Fra parkeringspladsen er der 1,8 km til fods. Cala Pilar bliver også brugt af naturister.


Cala Pregonda

Cala Pregonda
Cala Pregonda ligger helt uforstyrret på nordkysten af Menorca, ca. 8 km vest for Fornells. Parker bilen ved Binimel-La og gå ca. 20 minutter derfra. Belønningen er en flot uforstyrret strand, der i øvrigt også bliver brugt af naturister. Ingen faciliteter.

  Cavalleria

Playa de Cavalleria
Playa de Cavalleria ligger på nordkysten af Manorca, ca. 5 km vest for Fornells. Stranden med det fine rødlige sand består egentlig af to strande, der dog begge ligger helt uforstyrret. Bilen parkeres på den store parkeringsplads tæt på stranden.


Menorca kort

 

 

 
 

Privacy policy