Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

  Punta Prima

Punta Prima er en lille ferieby i det sydøstlige Menorca. Hovedstaden Mahon ligger 10 km mod nord, og turen fra Menorcas internationale lufthavn klares på under 25 minutter.

Det er en perfekt ferieby for familier og par, som ønsker en afslappet badeferie i flotte omgivelser. Byen har nogle små supermarkeder, enkelte turistbutikker, et apotek og nok restauranter til et par ugers ferie.

Der er to store firestjernede hoteller, nemlig Insotel Punta Prima og Occidental Menorca. Derudover er der mange private feriehuse og ferielejligheder.

Stranden i Punta Prima
Punta Prima har en flot sandstrand, der ligger foran byens centrum. Der er god plads til alle, og med sit lave og rolige vand er stranden børnevenlig. I begge sider af stranden er der nogle flade klipper ude i vandet.

Der er gode faciliteter på stranden, herunder solsenge, parasoller, brusere og toiletter. I sommersæsonen holder en livredder øje med strandgæsterne. Bag stranden ligger der en restaurant, hvorfra der er en flot udsigt over stranden og havet.

Fra stranden ses øen Isla Del Aire, hvor ét af Menorcas syv karakteristiske fyrtårne står. Øen er også kendt for sine specielle beboere, nemlig de sorte firben (sargentana negre) og hundredevis af vilde kaniner.

Restauranter og natteliv
Punta Prima har i underkanten af ti restauranter, og de ligger alle sammen i området omkring stranden. Den bedste udsigt har Restaurante Noray lige ved stranden, mens Ca’n Santi får de bedste anmeldelser af gæsterne.

Nattelivet er meget stille i Punta Prima, og de fleste tilbringer aftenerne hjemme på deres hotel.

Seværdigheder og aktiviteter
Menorcas hovedstad ligger kun 10 kilometer fra Punta Prima, og der er gode busforbindelser. Mahon har en flot gammel bydel, der frister med spændende butikker, restauranter, gallerier og trendy caféer. Byen har verdens næstdybeste naturhavn, og herfra sejler der færger til bl.a. Barcelona og Mallorca.

Tæt på Punta Prima ligger Menorcas nyeste vandpark, Splash sur Menorca. Vandparken er især fantastisk for familier med små og mellemstore børn, og der går gratis shuttle bus til parken.

Har man lyst til lidt sightseeing, så er det muligt at hoppe på det lille turisttog der kører mellem Punta Prima og den lidt større ferieby Binibeca.
 

  Punta Prima

Punta Prima kort

Punta Prima strand

Punta Prima restauranter

Punta Prima Menorca

 
 
 

 
 

Punta Prima kort
Den dejlige strand ses i midten af kortet. Bevæges kortet mod syd dukker øen
Isla Del Aire op.

 
   
 

Privacy policy