Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

 

Cala'n Bosch

Feriebyen Cala'n Bosch ligger på sydkysten af Menorca, cirka 10 km syd for øens næststørste by Ciutadella. Byen er vokset sammen med nabobyen Son Xoriguer, men hele området er kendt som Cala'n Bosch.

Det er en af de nyeste og største turistbyer på Menorca, men som overalt på øen er atmosfæren behagelig og afslappet.

I byens centrum ligger den flotte marina med sine mange lystbåde, og omkring den ligger der mange restauranter, barer og turistbutikker. Det er her folk mødes.

Der er flere gode hoteller i Cala'n Bosch, herunder Zafiro Menorca, der er topscorer på gæsternes tilfredshed.

Strandene i Cala'n Bosch
Hovedstranden i Cala'n Bosch ligger 200 meter inde i en vig og er dermed rigtig godt beskyttet mod bølger.

Stranden har fint hvidt sand, og det lave vand er krystalklart. Der er mulighed for at leje solsenge og parasoller, mens udbuddet af vandsportsaktiviteter er begrænset til vandcykler.

Stranden i nabobyen Son Xoriguer er næsten lige så flot, og også rimeligt godt beskyttet mod bølger. Sandet er lyst og fint, men der er områder med klipper på stranden. Vandet er klart og lavt.

Ved denne strand ligger der et dykkercenter, ligesom det er muligt at leje sejlbåde og windsurfingudstyr.

Restauranter og natteliv
Omkring byens marina ligger der mange restauranter, caféer og barer. Udvalget er stort og der er noget for enhver smag. Til en romantisk aften kan restauranten 'Es far d'Artrutx' ved fyrtårnet anbefales.

Om aftenen tager barerne omkring marinaen over, og Cala'n Bosch aftenerne er lidt mere livlige end ellers på rolige Menorca.

Seværdigheder og aktiviteter
Cala'n Bosch har en række aktiviteter for børn i alle aldre. Ikke mindst byens vandland, Aquarock, der er stort nok til at underholde børnene en hel dag.

Lige ved siden af vandlandet ligger der en go-kart bane, og den er sjov for hele familien. Børnene kan også more sig i flere timer i 'Goody Goody Park', hvor det er hoppeborge, trampoliner, spillehaller, stor legeplads og meget mere.

En populær udflugt er en tur til Menorcas tidligere hovedstad, Ciutadella. De snævre stræder og små pladser i den gamle bydel oser af spansk atmosfære. Den lille havn er også meget charmerende og byder på mange gode fiskerestauranter. 
 

  Cala'n Bosch

Cala'n Bosch kort

Cala'n Bosch Menorca

Cala'n Bosch restauranter

Zafiro Menorca

 
 
 

 
 

Cala'n Bosch kort

 
   
 

Privacy policy