Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

 

Ciutadella

Den tidligere hovedstad Ciutadella ligger på vestkysten af Menorca. Byen har ca. 30.000 fastboende indbyggere.

Ciutadella har en charmerende bymidte, hvor man kan gå på opdagelse i de smalle gyder med et væld af små hyggelige butikker, skønne tapasbarer og restauranter.

Stranden ved Ciutadella
I den sydlige del af byen ligger den lille sandstrand Cala des Degollador, som er meget populær blandt lokalbefolkningen.

Ti minutters kørsel mod vest ligger Cala en Blanes. I samme afstand mod syd ligger Sa Caleta og Cala Santandria. Ingen af de nævnte strande er særligt store, men de har solsenge, parasoller og andre faciliteter.

Restauranter og natteliv
Ved Ciutadellas store plads Placa des Born ligger der mange caféer og restauranter. På fiskerestauranterne serveres Menorcas specialitet,
hummersuppen 'caldereta de langosta'.

Ved byens vidunderlige naturhavn ligger der også flere gode fiskerestauranter og hyggelige cafeer.

Der ligger mange barer, ligesom Ciutadella også har en række natklubber. En af de mest populære er Jazzbah, mens Space Menorca er mere Ibiza-style med internationale DJ's m.m.

Seværdigheder og aktiviteter
Den gamle bydel i Ciutadella har en autentisk atmosfære, og de smalle gyder gemmer på mange spændende butikker og ikke mindst herlige tapasbarer.

Byens imponerende katedral 'Santa María de Ciudadela' er en anden stor attraktion. Det tog mere end tres år at bygge den, inden den stod færdig i 1362. 

Fra havnen i Ciutadella sejler der udflugtsbåde og det er også herfra, at hurtigfærgen til Port d'Alcudia på Mallorca sejler.
 

  Ciutadella
Ciutadella kort

Ciutadella Menorca

 
 
 

 
 

Ciutadella kort

 
   
 

Privacy policy