Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

 

Fornells

Den traditionelle fiskerby Fornells ligger på nordkysten af Menorca, ca. 30 km nord for hovedstaden Mahon.

Fornells er en flot og afslappet by med en autentisk atmosfære. Byens smukke hvidkalkede huse er bygget omkring naturhavnen, hvorfra der bl.a. fiskes efter hummere.

Nogle kilometer sydvest for Fornells ligger den ret nye ferieby Playas de Fornells, og her ligger det dejlige lejlighedshotel Carema Club Resort.

Strande ved Fornells
Fornells har ingen strand. Den nærmeste større sandstrand er Cala Tirant, der ligger ved Playas de Fornells nogle kilometer væk.

I den ca. 10 km2 store Fornells-bugt er det muligt at sejle, windsurfe eller tage en tur i kajak. Udstyr kan lejes i Fornells havn, hvor der også ligger et dykkercenter.

Restauranter og natteliv
Fornells er kendt for sine fremragende fiskerestauranter, hvoraf flere ligger med en smuk udsigt over havnen.

Specialiteten er hummersuppen 'caldereta de langosta'. Det smager utroligt godt, men koster også ca. 65 Euro pr. person.

Nattelivet i Fornells er meget stille, det er dog muligt at nyde en stille drink ud på aftenen.  

Seværdigheder og aktiviteter
Fornells er en seværdighed i sig selv, og flere turistbusser ligger vejen forbi byen. Ligeledes kommer flere kørende i lejebilen, bl.a. for at spiser på byens populære fiskerestauranter.

De som bor i Fornells bør ikke snyde sig selv for en tur på Fornells-bugten. Er det på egen hånd, så besøg evt. en af de små øde strande. Naturen i og omkring bugten er enestående.
 

  Fornells
Fornells kort

Fornells Menorca

 
 
 

 
 

Fornells kort

 
   
 

Privacy policy