Menorca

 Arenal Castell
 Cala Galdana
 Cala en Porter
 Cala’n Bosch
 Ciutadella
 Fornells
 Punta Prima
 Son Parc


Naturstrande

Kort

Vejr og klima
 

 

 

Son Parc

Son Parc er en af de få feriebyer på nordkysten af Menorca. Den relativt lille ferieby ligger ca. 20 km nordvest for hovedstaden Mahon, og fra øens internationale lufthavn er der 20-25 minutter i bil.

Byens centrum udgøres af en kort hovedgade, hvor der ligger nogle få turistbutikker, restauranter, barer og biludlejningsfirmaer. I byens udkant ligger der et større supermarked, så man har alt hvad man skal bruge i byen.

Son Parc er en god ferieby til de som sætter pris på en rolig ferie i flot natur.Det mest populære hotel er lejlighedshotellet Aparthotel Beach Club, som er meget familievenligt og ligger med direkte adgang til stranden.

Stranden i Son Parc
So
n Parc har en stor flot strand, Arenal de Son Saura. Den er placeret dybt inde i en bugt, og er omgivet af flot natur med klipper, sandklitter og pinjetræer. Stranden er dækket med fint lyst sand, og i strandens østlige ende er vandet lavt og børnevenligt.

Stranden har de nødvendige faciliteter som solsenge, parasoller, brusere og toiletter. Hvis sulten melder sig i løbet af dagen, så ligger der en strandcafé og en restaurant i hver sin ende af stranden. Det er muligt at leje kanoer og vandcykler på stranden, og i højsæsonen overvåges vandet af en livredder.

Restauranter og natteliv
Til trods for
sin beskedne størrelse, så ligger der tæt på 10 restauranter i Son Parc. Den mest populære er Restaurante Pinomar, der serverer traditionelle retter. For et større udvalg af restauranter, så anbefales det at køre til den smukke kystby Fornells, der især er kendt for sine fiskerestauranter.

Nattelivet er stille i Son Parc, men der er et par barer, hvor det er muligt af nyde en drink ud på aftenen.
 
Seværdigheder og aktiviteter
Son Parcs største aktiv er den omkringliggende natur, der er flot og uspoleret. Det anbefales at leje en bil og køre en tur på den flotte nordkyst, og måske holde en badepause ved en af de flotte strande.

Der er dog en helt speciel ’attraktion’ i Son Parc, nemlig Menorcas eneste 18 hullers golfbane. Med sine mange drilske bunkere, er den en tur værd for de fleste golfspillere.

En tur til den nuværende hovedstad Mahon og/eller den tidligere hovedstad Ciutadella bør også stå højt på listen over mulige udflugter. Begge byer har mange shoppingmuligheder, gode restauranter og en flot gammel bydel
.
 

  Son Parc
Son Parc kort

Son Parc Menorca

 
 
 

 
 

Son Parc kort

 
   
 

Privacy policy